Podologie voor kinderen, volwassenen en sporters

Podologische screening voor kinderen

Kinderen in volle groei rennen, springen, vallen en gaan weer door.

Heb je het gevoel dat je kind anders gaat of loopt dan voorheen? Of meldt je kind pijn in de voeten, enkels, knieën, heupen of rug, na het sporten of in het algemeen? Aarzel dan niet om ons advies te vragen voor preventie en behandeling.

Ook bij een vermoeden van platvoetjes of teenlopen kunnen we bekijken of ondersteuning nodig is. Preventie is belangrijk om problemen op latere leeftijd zoveel mogelijk te voorkomen.

Podologische behandeling voor volwassenen en senioren

Soms liggen specifieke voetproblemen, slechte schoenen of bepaalde lichamelijke afwijkingen ter hoogte van het onderste lidmaat aan de basis van je pijnklachten.

Soms belemmert een vervelende voet-, enkel-, knie-, of heupblessure je sportieve ambities en bewegingsvrijheid in het algemeen.

Met een uitgebreide bewegingsanalyse achterhalen we de oorzaak en gaan we aan de slag met een doeltreffend behandelplan. Al dan niet aangevuld met zooltherapie.

Screening en behandeling van sporters

Voetbal en sport zitten in het DNA van podologie Libeert. Wij weten dan ook hoe belangrijk het is om zo lenig, fit en pijnvrij mogelijk te kunnen trainen en deelnemen aan wedstrijden. Zowel voor de recreant als de topsporter.

Sport je regelmatig of bereid je je voor op een sportieve uitdaging? Laat je dan preventief screenen om blessures te voorkomen.

Toch geblesseerd? Dan gaan we op zoek naar de oorzaak om te remediëren en behandelen waar nodig.